Nieuwe salonbehandeling! Fusio-Dose

In de salon van Volta Hair in Rosmalen bieden wij een nieuwe salonbehandeling aan van het merk Kérastase genaamd Fusio-Dose! Deze salonbehandeling is speciaal als u weleens een boost nodig heeft omdat uw haar droog, dof of gewoon niet op zijn best is.

Wat is Fusio-Dose?

Fusio-Dose van Kérastase is een gepersonaliseerde service met 42 combinaties mogelijk om dofheid, haarbreuk, kleurbehoud en voeding te behandelen. De Fusio-Dose blijft 4 tot 6 weken actief in het haar, zonder het haar te verzwaren, omdat het alleen op de plaatsen waar het haar het nodig heeft, iets doet.

Resultaat van Fusio-Dose!
Fusio-Dose

Wat kan het voor mij betekenen?

Doormiddel van de 42 combinaties kan de juiste verhouding speciaal voor uw haar gemaakt worden. Er kan gekeken worden welk type haar u heeft, of u last heeft van haaruitval en of u gekleurd haar heeft.

Zie het filmpje hieronder over Fusio-Dose en vraag voor meer informatie aan de stylist in de salon!