Over ons - Volta Hair - Kapper Rosmalen

Volta Hair is dé kapper in Rosmalen en omgeving van Den Bosch. Volta Hair, voorheen bekend als Kapsalon van der Doelen, blijft zich richten op de klant en wil graag een uitzonderlijke ervaring bieden. Met een team van vijf stylisten en een zelfsturend team is Volta Hair toegewijd aan het leveren van een verscheidenheid aan diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen, van kapsels tot haarkleur en van haarstyling tot creatieve stijlen. Zie de behandelingen voor de mogelijkheden.

Onze kwaliteitsproducten en -diensten zijn afgestemd op de unieke behoeften en stijl van elk individu. Als kapper in Rosmalen zijn wij er dan ook trots op dat wij Framesi-kleuren gebruiken, waardoor wij ons onderscheiden van andere salons in de omgeving. Wij nemen de tijd om u en uw haar te leren kennen en geven eerlijk advies en aanbevelingen om u te helpen de look te krijgen die u wenst.

Kapsalon van der Doelen

Kapsalon van Der Doelen is door Jacques van der Doelen opgericht meer dan 50 jaar geleden op de Oude Baan in Rosmalen. De creativiteit van Jacques van der Doelen heeft de basis gelegd van Volta Hair. Tot op heden wordt er nog steeds geknipt met de technieken van Jacques.

Bij Volta Hair streven wij ernaar om elke klant persoonlijke aandacht en zorg voor hun haar te geven bij elk bezoek zodat onze klanten zich mooi, zelfverzekerd en tevreden voelen. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u vertrekt met een look waar u van houdt.

Bezoek ons vandaag nog voor een vriendelijke en professionele salonervaring. Neem contact op met de salon!

Neem contact op met Volta Hair

kapper rosmalen

Heeft u vragen? Neem contact op met de kapper Rosmalen en omgeving Den Bosch. Maak kennis met expertise en ervaring!

Rosmalen I Oude Baan 5

073 521 3161

info@voltahair.nl

Volta Hair Rosmalen

Bij Volta Hair in Rosmalen en omgeving van Den Bosch bieden wij u een uitgebreide selectie aan behandelingen op het gebied van haarstyling. Of u nu langs komt voor een knipbeurt, een nieuwe kleur, een compleet nieuwe look of een totale make-over, wij staan voor u klaar! Ons team van deskundige kappers heeft jarenlange ervaring in het creëren van de mooiste kapsels. Bij Volta Hair werken we uitsluitend met hoogwaardige producten en maken we gebruik van de nieuwste technieken om u het beste resultaat te geven. Of u nu kiest voor een klassieke, trendy of gewaagde look, wij zorgen ervoor dat u onze salon tevreden en stralend verlaat. Bij Volta Hair, dé kapper in Rosmalen, bent u in goede handen voor al uw haarbehandelingen!