Kapper omgeving Den Bosch

kapsalon rosmalen

Volta Hair - Kapper omgeving Den Bosch

Opzoek naar een kapper in Den Bosch? Kom langs bij Volta Hair voor échte expertise en aandacht voor u en uw haar.

Gemakkelijk bereikbaar met de fiets, maar ook met de auto parkeren vóór de deur. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze behandelingen. 

Neem een kijkje op onze socials!

Waarom Volta Hair?

Volta Hair in Rosmalen is dé kapper in omgeving Den Bosch waar ons deskundig en gemotiveerd team altijd klaarstaat om u een perfecte coupe aan te meten. Al meer dan 25 jaar zorgen wij voor een gezellige sfeer en werkt ons team vol passie en plezier. Meer over het team? Klik hier.

Bij Volta Hair in de omgeving van Den Bosch kunt u terecht voor knippen, kleuren en styling. Kom langs voor advies en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Ga naar de homepage voor meer!

kapsalon rosmalen

Neem contact op met Volta Hair

kapper rosmalen

Heeft u vragen? Neem contact op met de kapper Rosmalen en omgeving Den Bosch. Maak kennis met expertise en ervaring!

Rosmalen I Oude Baan 5

073 521 3161

info@voltahair.nl

Volta Hair Rosmalen

Bij Volta Hair in Rosmalen en omgeving van Den Bosch bieden wij u een uitgebreide selectie aan behandelingen op het gebied van haarstyling. Of u nu langs komt voor een knipbeurt, een nieuwe kleur, een compleet nieuwe look of een totale make-over, wij staan voor u klaar! Ons team van deskundige kappers heeft jarenlange ervaring in het creëren van de mooiste kapsels. Bij Volta Hair werken we uitsluitend met hoogwaardige producten en maken we gebruik van de nieuwste technieken om u het beste resultaat te geven. Of u nu kiest voor een klassieke, trendy of gewaagde look, wij zorgen ervoor dat u onze salon tevreden en stralend verlaat. Bij Volta Hair, dé kapper in Rosmalen, bent u in goede handen voor al uw haarbehandelingen!