Nieuwe naam! – Volta Hair

Kapsalon van der Doelen gaat verder onder de naam Volta Hair! In de vorige nieuwsbrief hebben we bekendgemaakt dat de salon is overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Wilt u de vorige nieuwsbrief teruglezen? Klik hier.

Waar staat Volta Hair voor?

In de salon in Rosmalen wordt er regelmatig gebruik gemaakt van Framesi kleuringen wat de salon mede speciaal maakt. Framesi is merk wat in 1945 is opgericht in Italië in de stad Milaan. We hebben daarop gekozen om de Italiaanse taal onderdeel te laten worden.

Bij Kapsalon van der Doelen heeft de klant altijd centraal gestaan en proberen de stylisten ieder bezoek écht aandacht te geven aan de klant en het haar! Er is daarom gekozen voor de naam Volta Hair. Volta is een directe vertaling van ‘tijd’ uit het Italiaans. Dit vonden wij goed passen bij de aandacht welke de stylisten graag aan u en uw haar geven. “Wij nemen écht de tijd voor u en uw haar in de salon in Rosmalen!”