Dé trends van 2024 volgens Volta Hair

Trends, ze zijn er in alle soorten en maten. Ook bij Volta Hair vinden wij het belangrijk om de trends in de gaten te houden. Voor komend jaar denken wij dat de Beach Wave, Curling Hair, Curtain Bangs en een natuurlijke kleuring de toon zetten. Lees er meer over hieronder!

Beach Wave

In het straatbeeld zie je en ga je steeds meer een wave door het haar zien voor een mooie en natuurlijke look. Daarbij ben je vrij om een subtiele of juist aanwezige wave te creëren. Een wave is te maken met een wafeltang en is prachtig in combinatie met een koper of blond tint.

Curling Hair

Als tweede trend zie je dat natuurlijke krullen steeds meer in worden. Door het haar in lagen te knippen kun je ervoor zorgen dat de krul beter geaccentueerd wordt. Vervolgens zie je dat middels een spiraalvorm steeds vaker een natuurlijke krul gevormd wordt. Steeds vaker zie je het ook terug bij donkere haarkleuren.

kapper rosmalen

Curtain Bangs

Curtain Bangs is een trend die je dit jaar al veel terugziet in het straatbeeld. Maar komend jaar zal het een blijvende trend zijn. Bij een Curtain Bang heb je een lange pony welke doorloopt in het lange haar. Het is mogelijk bij zowel stijl als krullend haar.

Natuurlijke producten

De vraag naar natuurlijke producten neemt steeds meer toe, maar ook producten die niet schadelijk zijn voor het haar. Volta Hair maakt daarvoor sinds kort ook gebruik van Elumen. Een kleuring geschikt voor diverse kleureffecten zonder ammoniak of waterstofperoxide. Bij Elumen ontstaat er geen schade in het haar, en toch een langdurig kleurresultaat.

Neem een kijkje op onze socials!

Neem contact op met Volta Hair

kapper rosmalen

Heeft u vragen? Neem contact op met de kapper Rosmalen en omgeving Den Bosch. Maak kennis met expertise en ervaring!

Rosmalen I Oude Baan 5

073 521 3161

info@voltahair.nl