Belangrijk besluit! Salon overgedragen.

Beste Klant,

In deze nieuwsbrief willen wij graag een belangrijk besluit met u delen! Een besluit wat moeilijk was om te nemen maar met een blik op de toekomst is genomen!

kapsalon rosmalen
Kapsalon Rosmalen

Belangrijk besluit - Jacques en Corrie van der Doelen

Kapsalon van der Doelen is op 1 September overgedragen aan Koen van Strien om ervoor te zorgen dat de klanten nog jaren terecht kunnen bij de Stylisten en dat er continuïteit is. Er is gekozen om de verantwoordelijkheid en eigenaarschap aan Koen van Strien over te laten zodat er weer nieuwe energie in de salon komt. De salon is al enige tijd een zelfsturend team waarbij de kennis en ervaring in het team aanwezig is waardoor de vertrouwde gezichten, service en bedrijfscultuur niet verandert. Wij danken u voor het vertrouwen in de salon en de dienstverlening en hopen dat u nog jaren mooier de deur uit gaat dan u al bent!

Met vriendelijke groet, Jacques en Corrie van der Doelen

Koen van Strien

Goededag! Mijn naam is Koen van Strien. Mogelijk komt het onverwachts dat Jacques van der Doelen de salon overdraagt maar ik ben erg blij dat ik de verantwoordelijkheid heb gekregen om Kapsalon van der Doelen over te mogen nemen!

Momenteel heb ik twee salons van De Gruyter Hair in 's-Hertogenbosch welke ik begin dit jaar heb mogen overnemen. Toen ik Kapsalon van der Doelen zag was ik al meteen positief verrast en na gesprekken bleek dat onze ideeën goed op elkaar aansluiten. Ik geloof in een zelfsturend team waarbij het team van Kapsalon Van Der Doelen de eigen organisatievorm kunnen aanhouden.

Komende maanden blijft Kapsalon van der Doelen doorgaan onder dezelfde naam, op termijn zal de salon verder gaan onder een nieuwe naam, maar de salon en uw vertrouwde gezichten zullen nog altijd dezelfde kwaliteit en service bieden als voorheen!

De Stylisten ontvangen u graag in de salon! Hopelijk kan ik binnenkort met u kennis maken in de salon!

kapper rosmalen
Koen van Strien

Team van Kapsalon van der Doelen

We hopen u als vanouds weer te mogen ontvangen in de salon! We staan klaar voor u! We gaan verder met de vertrouwde kleuringen van Framesi en L'Óreal en de verzorgingsproducten van Alterna. En we voegen als verdere verzorgings- en styling producten de merken Kérastase Paris en Sebastian Professional toe aan ons assortiment. We kijken uit om u kennis te laten maken met de producten!

Hopelijk tot snel! ~Team Kapsalon van der Doelen

Meer nieuws

Last van een gevoelige hoofdhuid? Lees hier de top 3 volgens Volta Hair!

Je hoofdhuid is een gevoelig deel van je huid waar zowel mannen als vrouwen vaak problemen mee ervaren. ...
Lees meer

Dé trends van 2024 volgens Volta Hair

Trends, ze zijn er in alle soorten en maten. Ook bij Volta Hair vinden wij het belangrijk om ...
Lees meer
kapper rosmalen

Nieuwsbrief: Feestdagen in zicht & Inspiratie van Sebastian Professional – Volta Hair

Sebastian Professional 50 jaar! Het merk Sebastian Professional, waar wij in de salon veel stylingproducten van gebruiken bestaat ...
Lees meer
kapsalon rosmalen

Nieuwe naam! – Volta Hair

Kapsalon van der Doelen gaat verder onder de naam Volta Hair! In de vorige nieuwsbrief hebben we bekendgemaakt ...
Lees meer

Nieuwe salonbehandeling! Fusio-Dose

In de salon van Volta Hair in Rosmalen bieden wij een nieuwe salonbehandeling aan van het merk Kérastase ...
Lees meer